2012. január 14., szombat

Mosolygás a köbön

Hát akkor lehull a a lepel, miért is volt olyan vidám a tegnapi napom. És a mai is... :)

A történet egy nagyon csodálatos lánnyal indul, aki "izomsorvadásban szenved... helyett izomsorvadásban mosolyog. Ez a lány, Fanny, akinek tényleg rengeteg oka lehetne arra, hogy szomorkodjon, hogy feladja, vagy hogy belefáradjon az élet mindennapos küzdelmeibe. De nem teszi. Fanny, alias Mosolyka küzd, harcol és MOSOLYOG. :) Ő az, aki mindig meglátja a dolgoknak a jó oldalát. Aki mindig lát valami pozitívumot az élet dolgaiban. Sokan nem hinnétek, de Ő az, aki erőt az ambereknek. Ha elolvassátok a blogját, megértitek, miért mondom ezt: mosolyka.blog.hu/
Ezen a blogon keresztül, bár személyesen nem ismerem Fannyt, már rengeteget kaptam tőle. Szívből ajánlom, hogy olvassátok, nézegessétek, mert ezt valóban érdemes. 

És az i-re végül tegnap este felkerült a pont. Már régebb óta tervezgetem, hogy írok Fannynak egy ötletemmel kapcsolatban, és tegnap végre megtettem. Végre találtam valamit, amivel legalább egy icipicit is meghálálhatom azt a sok segítséget, amit tudta nélkül Fanny adott nekem. A válaszát (remélem, nem bánja) egyszerűen muszáj leírnom, annyira jól esett: 

"Drága Dalma! Nem hogy nemet mondok, de fülig érő szájjal köszönöm

Neked! Nagyon jó érzés ilyet olvasni és külön megtisztelő, hogy ez

lenne a Mosolyka kollekció! Imádom! Nem kérdés, hogy büszkén viselném!
:) Tündéri vagy, köszönöm! Sokszor puszillak!"

Tehát így született meg a MO S O L Y K A   K O L L E K C I Ó ! ! !

Fogadjátok szeretettel, és olvasgassátok Mosolyka blogját, mert tényleg, igazán lélekemelő!
<3



 

  








1 megjegyzés: